Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko, 9g Baton Frupp jabłko nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc idealną przekąską pomiędzy posiłkami dla dzieci, a także dorosłych, którzy dbają o zdrową, zbilansowaną dietę. Produkt ma w składzie aż 8% wspomagającego układ trawienny błonnika. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal, dlatego z powodzeniem może ona…
Baton Frupp wiśnia bez glutenu Celiko, 10g Wiśnie są źródłem żelaza, miedzi, sodu, manganu, potasu, fosforu, wapnia oraz zawierają witaminę A, C i K i niewielką ilość witamin z grupy B. Działają terapeutycznie, przeciwzapalnie i antybakteryjnie. Znajduje się w nich sporo cennych przeciwutleniaczy, m.in. antocyjanów. Bioflawonoidy w nich zawarte eliminują wolne rodniki i spowalniają procesy…
Baton Frupp KIDS jabłko-jagoda Celiko, 9g Liofilizowany baton Frupp KIDS jabłko-jagoda to pyszna, słodka przekąska bez dodatku cukru, której skład to aż 21% jabłek i 10% jagód, a także zagęszczone soki owocowe z drzewa karobowego, jabłek i winogron. Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan (nie zawiera w swoim składzie mleka ani laktozy). Chętnie…
Baton Frupp KIDS jabłko-marakuja Celiko, 9g Liofilizowany baton Frupp KIDS jabłko-marakuja to pyszna, słodka przekąska bez dodatku cukru, której skład to aż 29% jabłek i 6,5% soku z marakui, a także zagęszczone soki owocowe z drzewa karobowego, jabłek i winogron. Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan (nie zawiera w swoim składzie mleka ani…
Baton Frupp malina bez glutenu Celiko, 10g Maliny są bogatym źródłem witamin C, K, B1 i B2, PP, karotenu, błonnika, związków mineralnych, dlatego jak najwięcej malin powinny spożywać osoby cierpiące na anemię. Witamina C, zawarta w malinach wzmacnia układ odpornościowy, sprawia, że lepiej przyswajamy żelazo. Jest również ważnym antyoksydantem. Maliny pomagają w oczyszczaniu organizmu z…
Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko, 10g Truskawki mają bardzo dobre właściwości lecznicze. Nasze babcie leczyły nimi grzybicę, trądzik i oparzenia słoneczne. Owoce te zawierają więcej witaminy C niż cytryna, ale także witaminy A, B1, B2 oraz PP. Truskawki są ważne w diecie kobiet ze względu na żelazo, które chroni przed anemią. Zawarte w truskawkach…