Wyświetlanie 1–60 z 175 wyników

  • MAKARON (KUKURYDZIANY) NITKI CIĘTE BEZGLUTENOWY 250 g – GLUTENEX

    10,99 

    SKŁADNIKI mąka kukurydziana 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 3-4 minuty. Odsącz makaron i użyj według ulubionego przepisu. Buon Appetito! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1476 kJ/348 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 76…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI OKRĄGLAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    15,99 

    SKŁADNIKImakaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKolorowy makaron w kształcie kółeczek – dlaczego nie!– Bezglutenowy – formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI ZWIERZAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    15,99 

    SKŁADNIKImakaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKolorowy makaron w kształcie zwierzaków – dlaczego nie!– Bezglutenowy – formą przypomina kolorowe zwierzaki, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    17,99 

    SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku. OPISMakaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Wysoka zawartość białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (GRYCZANY) RURKA MACCHERONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    17,99 

    SKŁADNIKI100 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcalTłuszcz: 3,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 67 gw tym cukry: 1,0…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (PSZENNO – GRYCZANY) SOBA BIO 250 g – TERRASANA

    18,99 

    SKŁADNIKI mąka PSZENNA*, prażona mąka gryczana* (5 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania : 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami….

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

    21,99 

    SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) NOODLE INSTANT PAD THAI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

    21,99 

    SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nie gotować. Makaron włożyć do miski, zalać wrzątkiem i pozostawić do namoczenia na 8-10 minut. Odcedzić makaron. Pyszny z orientalnymi warzywami i przyprawą japońską. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal Tłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    9,99 

    SKŁADNIKImąka z ciecierzycy. OPISMakaron Novelle z ciecierzycy jest wytwarzany w 100 % z mąki z ciecierzycy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zawiera mangan, który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości oraz miedź, która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego. Makaron warzywny Novelle…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (WIELOZBOŻOWY CZARNY) CARDIO ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    9,99 

    SKŁADNIKImąka pełnoziarnista z PSZENICY durum, mąka JĘCZMIENNA pełnoziarnista (36 %), mąka OWSIANA (28 %), czarna marchew w proszku, cynk, selen. OPISMakaron Cardio ma wyrazisty i doskonały smak. Zawiera czarną marchew, dzięki której ma niepowtarzalną barwę. Idealnie komponuje się ze świeżymi warzywami i różnorodnymi sosami. Pamiętaj o zrównoważonej diecie i aktywnym trybie życia. Czy wiesz, że…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) TORTIGLIONI BIO 500 g- VITALIANA

    10,99 

    SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g – VITALIANA

    10,99 

    SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY 2-JAJECZNY) ŚWIDERKI BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

    9,99 

    SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.Jej…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 1 kg – LA BIO IDEA

    19,99 

    SKŁADNIKIsemolina z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować wodę z solą. Wsypać makaron i gotować 7 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1519 kJ/358 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 75 gw tym cukry: 3,3 gBłonnik: 2,6 gBiałko: 10 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY PEŁNOZIARNISTY) SPAGHETTI BIO 1 kg – LA BIO IDEA

    19,99 

    SKŁADNIKIpełnoziarnista semolina z PSZENICY durum*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować wodę z solą. Wsypać makaron i gotować 7 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1538 kJ/364 kcalTłuszcz: 2,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 70 gw tym cukry: 3,1 gBłonnik: 8,0 gBiałko: 12 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (GRYCZANY) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    18,99 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka z gryki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcalTłuszcz: 3,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 67…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANO – RYŻOWY) GNIAZDA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    14,99 

    SKŁADNIKI 95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.Makaron doskonale łączy się z sosami, np. kremowymi, lekkimi, z małymi kawałkami mięsa i warzyw. Idealnie smakuje z sosem…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g – VITALIANA

    10,99 

    SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1507 kJ/355 kcal Tłuszcz 1,5 g…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA CIENKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

    9,99 

    SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.Jej naturalny,…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 250 g – BARTOLINI

    9,99 

    SKŁADNIKI ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000. OPIS Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU – łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika. Ziarna ORKISZU użyte do wyrobu mąki na makaron pochodzą wyłącznie z ekologicznych, polskich upraw. Rzemieślnicze metody produkcji, w tym zastosowanie matryc z…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) WSTĄŻKI BEZGLUTENOWY 250 g – GLUTENEX

    15,99 

    SKŁADNIKI mąka kukurydziana (100 %). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 9 – 10 minut. Odsącz makaron i użyj według ulubionego przepisu. Buon Appetito! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1476 kJ/348 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany:…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 250 g – GLUTENEX

    10,99 

    SKŁADNIKI mąka kukurydziana (100 %). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 11 – 13 minut. Odsącz makaron i użyj według ulubionego przepisu. Buon Appetito! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1476 kJ/348 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany:…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) VOLANTI BIO 500 g – BYODO

    16,99 

    SKŁADNIKIsemolina z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 9-10 min. w lekko osolonej wodzie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 4,3 g Błonnik: 3,0 gBiałko: 11 g Sól: 0,01 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać JAJA,…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) CANNELLONI BIO 250 g – BYODO

    17,99 

    SKŁADNIKIsemolina z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 9-10 min. w lekko osolonej wodzie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1505 kJ/355 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,2 g Błonnik: 3,7 gBiałko: 12 g Sól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać JAJA, SOJĘ…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) PENNE 400 g – NOVELLE

    7,99 

    SKŁADNIKIMąka pełnoziarnista z PSZENICY twardej (Triticum durum), mąka PSZENNA pełnoziarnista. OPISNovelle Makaron Razowy Pióra z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki zawartości cennego dla organizmu błonnika pokarmowego i składników mineralnych takich jak fosfor i mangan. Im mniejszy jest stopień przemiału ziarna, zawierającego w swych zewnętrznych częściach cenne składniki odżywcze, tym większa…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) PENNE BIO 500 g – VITALIANA

    10,99 

    SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych OPISMakaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1492 KJ / 353 KCAL Tłuszcz…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) BIO 250 g – DIET-FOOD

    16,99 

    SKŁADNIKIbrązowy ryż*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony Noodle to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g – BIO PLANET

    7,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g – BIO PLANET

    7,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g – BIO PLANET

    7,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 1,1 g wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 70 g w tym cukry: 8,2…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY Z DYNIĄ) PROTEINOWY BIO 250 g – DALLA COSTA

    10,99 

    SKŁADNIKIsemolina z PSZENICY durum*, GLUTEN PSZENNY*, mąka z prażonych pestek dyni* 5 % (pestki dyni* 99 %, sól). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron białkowy to smaczne źródło dodatkowego białka, tak potrzebnego na diecie redukcyjnej czy w czasie budowania masy mięśniowej. Dzięki niższej zawartości cukrów i wyższej zawartości białka niż w zwykłym makaronie pomoże Ci utrzymać się…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

    10,99 

    SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA przepiórcze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 9-10 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g UGOTOWANEGO PRODUKTUWartość energetyczna: 771 kJ/182…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    17,99 

    SKŁADNIKI100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcalTłuszcz: 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,35 gWęglowodany: 54…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) FALA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    14,99 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    14,99 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (RYŻOWY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    13,99 

    SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka ryżowa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1504 kJ/354 kcalTłuszcz: 0,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 76,5 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 0,8 gBiałko: 9,6…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (RYŻOWY) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    13,99 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka ryżowa. OPISMakaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (8-10…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) WSTĄŻKI BIO 400 g – NIRO

    18,99 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasze makarony wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, pochodzącej z pełnego przemiału ziarna, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka składniki odżywcze. Mąka do produkcji makaronu mielona jest w młynach żarnowych dzień przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego.Nasz makaron nie zawiera jaj, co sprawia, że jest odpowiedni dla wegan,…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY TRÓJKOLOROWY) MUSZELKI BIO 400 g – NIRO

    17,99 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* 97 %, woda, szpinak*, papryka*, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasze makarony wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, pochodzącej z pełnego przemiału ziarna, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu składniki odżywcze. Mąka do produkcji makaronu mielona jest w młynach żarnowych dzień przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego.Nasz makaron nie zawiera jaj, co sprawia, że…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (Z JAJ PERLICZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

    10,99 

    SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA perlicze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISJAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie – bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)….

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    14,99 

    SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana. OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (4-5 minut)…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (JAGLANY) BIO 250 g – DIET-FOOD

    16,99 

    SKŁADNIKIproso*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i podgrzej…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BARTOLINI

    17,99 

    SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1468 kJ/348 kcalTłuszcz: 4,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 51,6 gw tym cukry: 2,1 gBłonnik: 9,9 gBiałko:…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY) GOMITINI KOLANKA BIO 1 kg – LA BIO IDEA

    21,99 

    SKŁADNIKIsemolina z PSZENICY durum*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować wodę z solą. Wsypać makaron i gotować 7 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1519 kJ/358 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 75,0 gw tym cukry: 3,3 gBłonnik: 2,6 gBiałko: 10,5 gSól: < 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY PEŁNOZIARNISTY) GOMITINI KOLANKA BIO 1 kg – LA BIO IDEA

    18,99 

    SKŁADNIKIpełnoziarnista semolina z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować wodę z solą. Wsypać makaron i gotować 7 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1538 kJ/364 kcalTłuszcz: 2,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 70 gw tym cukry: 3,1 gBłonnik: 8,0 gBiałko: 12 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY – PASTA DI GRAGNANO) PACCHERI BIO 500 g – ALCE NERO

    24,99 

    SKŁADNIKI ekologiczna semolina z PSZENICY durum, woda. OPIS Makaron „Pasta di Gragnano” jest znany ze względu na tradycyjną metodę produkcji, w której stosuje się matryce z brązu. Nadają one makaronowi chropowatość, dzięki której łatwo łączy się z różnymi sosami i dodatkami kulinarnymi. Podczas etapu tłoczenia matryce z brązu przytrzymują ciasto, tak że w niektórych miejscach…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY – PASTA DI GRAGNANO) RIGATONI BIO 500 g – ALCE NERO

    23,99 

    SKŁADNIKI ekologiczna semolina z PSZENICY durum, woda. OPIS Makaron „Pasta di Gragnano” jest znany ze względu na tradycyjną metodę produkcji, w której stosuje się matryce z brązu. Nadają one makaronowi chropowatość, dzięki której łatwo łączy się z różnymi sosami i dodatkami kulinarnymi. Podczas etapu tłoczenia matryce z brązu przytrzymują ciasto, tak że w niektórych miejscach…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) SPAGHETTI 400 g – NOVELLE

    7,99 

    SKŁADNIKImąka pełnoziarnista z PSZENICY twardej (Triticum durum), mąka PSZENNA pełnoziarnista. OPISNovelle Makaron Razowy Spaghetti z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki zawartości cennego dla organizmu błonnika pokarmowego i składników mineralnych takich jak fosfor i mangan. Im mniejszy jest stopień przemiału ziarna, zawierającego w swych zewnętrznych częściach cenne składniki odżywcze, tym większa…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    9,99 

    SKŁADNIKImąka z zielonego groszku. OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z zielonego groszku:– Zdrowy, dzięki zawartości fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów–…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    9,99 

    SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej. OPISMakaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników. Zalety Makaronu Novelle z czerwonej soczewicy:– Zdrowy, dzięki zawartości miedzi, która wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (Z SOCZEWICĄ CZARNĄ) DLA DIABETYKÓW ŚWIDERKI 250 g – NOVELLE

    9,99 

    SKŁADNIKImąka z czarnej soczewicy 73,5 %, mąka pełnoziarnista z PSZENICY TWARDEJ (Triticum durum), mielona łuska gryki, cynk, chrom. OPISMakaron Novelle Diabetic jest idealny dla osób chorujących na cukrzycę. Zalety Makaronu Novelle Diabetic:– Jest źródłem cynku i chromu. Cynk przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu węglowodanów. Chrom pomaga w utrzymaniu właściwego poziomu glukozy we krwi– Niski…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (KUKURYDZIANY TRÓJKOLOROWY) DLA DZIECI JEDNOROŻCE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    13,99 

    SKŁADNIKICZERWONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % burak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ZIELONY MAKARON: 98 % mąka z żółtej kukurydzy*, 2 % szpinak sproszkowany*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)ŻÓŁTY MAKARON: 99,5 % mąka z żółtej kukurydzy*, 0,5 % mąka z komosy ryżowej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron kukurydziany w kształcie jednorożców to świetna alternatywa dla dzieci….

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    18,99 

    SKŁADNIKI50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Źródło błonnika pokarmowego i białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (Z CIECIERZYCY I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

    18,99 

    SKŁADNIKI50 % mąka z ciecierzycy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (ORKISZOWY Z BAZYLIĄ) WSTĄŻKI BIO 250 g – NIRO

    18,99 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (99 %), bazylia kruszona*, woda. (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron wstążki z bazylią wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZOWEJ i pokruszonej bazyli pochodzącej z upraw ekologicznych. Optymalne połączenie ORKISZU i bazyli nadaje makaronowi świeży śródziemnomorski smak i charakter.Nasz makaron nie zawiera jaj, co sprawia, że jest odpowiedni dla wegan, osób…

    Dowiedz się więcejWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (GRYCZANY) NOODLE SOBA BIO 250 g – DIET-FOOD

    16,99 

    SKŁADNIKIgryka*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłóż makaron do zimnej wody i podgrzej…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (GRYCZANY) DUŻE ŚWIDERKI BIO 250 g – BARTOLINI

    14,99 

    SKŁADNIKI 100 % mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWysoka zawartość błonnika, źródło białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.Źródło składników mineralnych – manganu, magnezu, fosforu oraz miedzi. Miedź pomaga w prawidłowej pigmentacji włosów i skóry.Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKA BIO 250 g – BIO PLANET

    9,99 

    SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 – 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY 8-JAJECZNY) KRAJANKA ŚREDNIA 200 g – BARTOLINI (ARTISAN PASTA)

    9,99 

    SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum), JAJA świeże (28,5 %). OPIS Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina – mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.Dodatek wyłącznie świeżych jaj z lokalnej fermy nadaje makaronom naturalny smak i słoneczną barwę.Specjalne metody walcowania ciasta sprawiają, że kluseczki te są wyjątkowo delikatne…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe
  • MAKARON (SEMOLINOWY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI MOTOMANIAKI 250 g – BARTOLINI

    8,99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma. OPISKolorowy makaron dla małych motomaniaków, dlaczego nie?– apetyczny: formą przypomina kolorowe wehikuły, które dzięki zastosowaniu specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki mąki pszennej, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu– naturalny: moc kolorów w tych kluseczkach to zasługa wyłącznie naturalnych, sproszkowanych warzyw i przypraw…

    Dodaj do koszykaWczytywanie Gotowe